BARCELONA WOMEN{s MARCH


Estimades amistats,
Des de Women’s March Barcelona ens complau convidar-vos a acompanyar-nos en la celebració del V-Day Barcelona 2018 que farem en col·laboració amb La Bonne, Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison i l’Ajuntament de Barcelona. La lectura dramatitzada de Un Record, Un Monòleg, Una Protesta y Una Oració tindrà lloc els dies 15 i 16 de febrer a les 20h a La Sala - Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison situada al carrer de Sant Pere Més Baix, número 7, de Barcelona.
V-Day és un moviment activista global per acabar amb la violència contra les dones i les nenes. El treball de V-Day es fonamenta en la creença que l’art té poder transformador sobre el pensament i capacitat per inspirar a la gent a actuar.
Exclusivament durant dues nits, aquesta performance-protesta dinàmica comptarà amb la participació d’un col·lectiu de voluntàries compromeses, residents a Barcelona, que inclou directores, dissenyadores, traductores, intèrprets i moltes d’altres, com ara la de Laura Pérez Castaño, Regidora de Feminisme i Drets LGTBI de l’Ajuntament de Barcelona. En un esforç per reflectir el caràcter multicultural, multilingüístic i divers de la ciutat en la que vivim, els monòlegs es representaran en anglès, català i castellà.
Com a part de la campanya V-Day, tots els beneficis es donaran a Tamaia Viure Sense Violència, una cooperativa sense ànim de lucre ubicada a Barcelona dedicada a posar fi a la violència contra les dones i les nenes, i a Homes Igualitaris, una associació catalana que forma part de AHIGE (Asociación de Hombres por la Igualdad de Género), associació que promou i recolza activitats i programes relacionats amb el moviment feminista.
Si us plau, uneix-te a nosaltres mentre Ens Aixequem! Resistim! i Ens Unim!
Entrades anticipades: compra per internet a través de l’enllaç o en persona a La Bonne de dilluns a divendres de 10.00-14.00h, c/ Sant Pere Més Baix, 7. Si us plau, porteu el canvi exacte de la compra.
#VDayBCN    #metoo    #niunamenys

En solidaritat,

Women’s March Barcelona
womensmarchbcn@gmail.com
www.womensmarchbcn.org
Facebook Group
Facebook Page
Instagram
Twitter
Feu clic aquí per veure el nostre calendari
Vols introduirnos a alguna bona organitzacio local? Envia'ns un correu electrònic.
Missió
Women’s March Barcelona lluita pels plens drets de totes les persones i per un món saludable. Aconseguim això mitjançant la comunicació, divulgació, inclusió, debat i finalment, acció. Women’s March Barcelona crea un canvi a través de les seves pròpies accions i a través de les col·laboracions amb grups i organitzacions establerts a Barcelona i rodalies.
Visió
Women’s March Barcelona visualitza un món de veritable igualtat en un entorn saludable. En aquest món, sense importar qui sostingui el poder polític, cada ésser humà té l'oportunitat  d'aconseguir el seu màxim potencial. Aquesta visió pot ser aconseguida mitjançant la atenta protecció de la nostra terra i de tots els drets humans, en especial els d'aquells col·lectius més discriminats del món. Activament  recolzem altres esforços que comparteixin la nostra visió.
Visita la nostra Pàgina Web
Copyright © 2017 Women's March BCN, All rights reserved.

Our email is:
womensmarchbcn@gmail.com

Comentarios

  1. BRAVO; COMPANERAS HERMANAS! Que tengan mucha fuerza.
    Dra, Marta R Zabaleta
    Londres

    ResponderBorrar
  2. ¡Genial! Gracias!
    Angelina

    Dra. Agelina Longueras
    Barcelona

    ResponderBorrar

Publicar un comentario

Entradas más populares de este blog

Fusilados/as :PRESENTE

DISCUSIONES SOBRE LAS PILDORAS

PERU : STOP NEWS FUJIMORI CONDENADO.RU