ESPANYA: Día internacinal de la dona

8 MARÇ: DIA INTERNACIONAL DE LA DONA

Dilluns que ve, 8 de març, se celebra el Dia Internacional de la Dona. Enguany, i des de distints àmbits, es reclama el paper que les dones exerceixen en l’actual crisi econòmica. A Espanya les dones continuen tenint menor taxa d’activitat, major precarietat i temporalitat laboral, acompanyat d’una diferència salarial quantificada entre un 15% i un 30% menor que els barons.

Celebrar aquest dia té hui més sentit que mai. Les dones i els hòmens no disfruten dels mateixos drets socials, polítics i econòmics en cap lloc del món. Tan sols l’1% de la propietat mundial està en mans de les dones i constitueixen el 70% de la població actual que viu en la pobresa.

Com en anys anteriors des d’AR i Esquerra Unida volem celebrar aquest dia amb la nostra membresia i vos convidem a totes i tots a l’acte que realitzarem el 8 de març en la seu d’EUPV Mislata (C/ Literat Azorín 8 planta baixa) a les 19 h. Vorem uns curtmetratges i reflexionarem sobre la situació actual de la dona en diferents àmbits. L’acte es clausurarà amb un vi d’honor. 


(NOTA DE AR)


Comentarios

Entradas más populares de este blog

Fusilados/as :PRESENTE

DISCUSIONES SOBRE LAS PILDORAS

PERU : STOP NEWS FUJIMORI CONDENADO.RU